KÄRNVÄRDEN

Core Values , Salong Donna ABDet våra salonger är omtalade för, är känslan av uppmärksamhet, trivsel och kundnöjdhet. Våra viktigaste värdemätare i vardagen är glimten i ögat och djupet i skrattgroparna. Framgångsfaktorn är insikten om att salongsverksamhet handlar om känslor, attityder och värderingar.

Vår huvuduppgift är att skapa förutsättningar för människor att vilja och våga utvecklas. Vi vill stimulera medarbetarna till egna initiativ och kreativa problemlösningar. Vi vill att var och en med glädje ska bjuda på sin personlighet och erbjuda sitt engagemang till kollegor och kunder. Salon Inside är ett begrepp för den kultur vi odlar i företaget. Vi är övertygade om att det är de mjuka värdena som avgör hur man trivs på en salong oavsett om man där som kund eller medarbetare.Kärnvärden


Den värdeskapande formeln för vår verksamhet förkortas ödmjukhet, engagemang, glädje, professionalism. I den ordningen, för det är vår övertygelse att om medarbetarna ges möjlighet att med sin egen personlighet utveckla sitt yrkesmässiga engagemang så uppstår arbetsglädje som smittar till andra medarbetare och till kunderna.

Första steget för att skapa trivsel för kunderna är att få medarbetarna att trivas. Först när en medarbetare känner sig hemma på sin arbetsplats finns förutsättningar för att kunden ska göra det på salongen. Det innebär att oavsett under vilken av vara salonger du går in i så möter du glada, engagerade och personliga medarbetare som ser på dig med engagerade ögon. Och som vet att den bästa belöningen är att du som kund vill komma tillbaka.


ödmjukhet, engagemang, glädje, professionalism.


Salon Inside


Salong Donna AB


Donna Bollnäs, tel: +4627817975 

 

Donna S-hamn,  tel: +4627017301

 

Cut & Colour Bollnäs, tel: +4627817984


ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 09:00 till 18:00

Lördag: 10:00 till 14:00

Söndag: stängt


Adress:

Salong Donna AB

Odengatan 5

82143 Bollnäs

info@salongdonna.se